Smart Beheer

Wij zorgen ervoor dat uw certificering is gegarandeerd tegen 75% van de kosten.

image description

Uw certificering gegarandeerd. U heeft een managementsysteem voor optimale bedrijfsvoering én om te voldoen aan de eisen van uw stakeholders. Na de certificering is het belangrijk dat u uw managementsysteem onderhoudt en mee laat ontwikkelen met de veranderingen binnen en buiten uw organisatie. Dat kan betekenen dat na verloop van tijd nieuwe certificeringen wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn. Daarom is een managementsysteem up-to-date houden een grote uitdaging. 

Structureel onderhoud vereist voldoende tijd en actuele kennis. Wanneer een eigen security of KAM-manager te weinig tijd heeft om het management te onderhouden worden er te weinig structurele verbeteringen doorgevoerd. De bevindingenlast uit externe audits wordt hoog en dat beïnvloedt hercertificering. Om verzekerd te zijn van een gedegen en professioneel beheer van uw managementsysteem bieden wij maatwerk ondersteuning aan, waarbij we drie basisvormen van ondersteuning kennen. 

Vraag een kennissessie aan
 • Light ondersteuning

  Organisaties die gerichte professionele ondersteuning zoeken bij het beheren van hun managementsysteem, begeleiden wij met onze dienst ‘Smart Beheer Light’. U beheert als organisatie zelf uw integrale managementsysteem. Wij ondersteunen u vanuit onze expertise en onafhankelijkheid alleen bij de kritische beheeractiviteiten.

  Met behulp van een overzichtelijke jaarkalender verdeelt uw kwaliteitsmanager of security officer de beheeractiviteiten tussen zichzelf en onze professional. Resultaat is dat uw managementsysteem actueel blijft en in lijn met uw beleid en doelstellingen. Denk daarbij aan het actualiseren van risicoanalyses, ondersteuning bij de jaarlijkse interne audits, (werkplek)inspecties, begeleiden van de directiebeoordeling en assistentie bij de externe audit. Indien gewenst helpen we u ook bij het verhogen van de bewustwording van uw medewerkers door het verzorgen van workshops, trainingen en het optreden als helpdesk.

 • Maatwerkondersteuning

  Organisaties die niet groot genoeg zijn om een voltijds kwaliteitsmanager of security officer aan te trekken ontzorgen we met onze dienst 'Smart Beheer op Maat'. Via het ‘insourcen’ van een van onze professionals verzorgen we voor u het volledige beheer van uw managementsysteem. Zodat uw certificering gegarandeerd is, er minder bevindingen zijn tijdens de externe audit en een gerichte prestatieverbetering zichtbaar wordt. Uw mensen kunnen zich weer focussen op hun kerntaken en u bespaart circa 25% op de beheerkosten.

  We voeren op basis van een overzichtelijke jaarkalender de benodigde tactische beheeractiviteiten voor u uit. Zodat uw managementsysteem uw beleid en doelstellingen echt gaat ondersteunen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vaststellen van indicatoren in lijn met uw beleid, het uitvoeren van risicoanalyses, het uitvoeren van interne audits, controles en analyses en natuurlijk het actueel houden van de documentatie. We zorgen ook voor begeleiding bij het opstellen van de jaarlijkse directiebeoordeling en externe audits. Om de bewustwording van de medewerkers te verbeteren verzorgen we trainingen en treden we op als helpdesk.

 • Interim kwaliteitsmanager/security officer

  Een organisatie laat het beheer van het integraal managementsysteem over aan een van onze specialisten. Eén van onze business consultants acteert in de rol van interne kwaliteitsmanager of security officer bij de klant. 

  U kunt onze professional inzetten om uw organisatie naar externe partijen te laten vertegenwoordigen. Wij vertegenwoordigen u dan op een professionele wijze op het gebied van kwaliteit en/of informatiebeveiliging. Dat kan zijn naar klanten en leveranciers maar ook naar toezichthouders en handhavers. 

image description

Wilt u kennis maken met de voordelen van Smart Beheer? Of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag.