Een goed begin bij NSFO

image description

NSFO vernieuwt de komende periode haar ISO 9001:2008-certificaat met de versie uit 2015 én implementeert de ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging. De komende maanden ondersteunen consultants van Bouw en Van de Meerendonk projectleider Reinard Everts bij het implementeren van de vernieuwde ISO 9001-standaard en een groot aantal maatregelen omtrent informatiebeveiliging.  

NSFO wordt gerund door zes enthousiaste medewerkers die zich met passie inzetten voor de branche. Het goed implementeren van twee ISO-normen is een traject van een aantal maanden. De twee normen worden gemakkelijk geïntegreerd met behulp van SmartManSys, het slimme managementsysteem in de cloud. Met een gemotiveerde groep mensen en de hulp op afstand van onze consultants komt NSFO over een aantal maanden ongetwijfeld succesvol de audit door. Echt proosten doen we pas als de certificaten binnen zijn, maar we zijn nu al trots op de plezierige samenwerking!  

"Met SmartManSys kan ik gemakkelijk mijn huidige ISO 9001-certificaat updaten én de ISO 27001 voor informatiebeveiliging implementeren. Bovendien staat er met begeleiding op afstand altijd een consultant klaar voor vragen. NSFO heeft een mooie start gemaakt!" - Reinard Everts, directeur NSFO -

image description

Meer weten over de laatste ontwikkelingen? Neem gerust contact op!