HPS gecertificeerd

image description

HPS Connectivity Solutions werd afgelopen maand opnieuw succesvol geauditeerd en dat werd gevierd met een goed glas champagne! In de afgelopen tijd is er hard gewerkt. HPS heeft de transitie gemaakt van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015, waarin risicogericht denken en het adequaat managen van veranderingen een prominentere plaats innemen. De organisatie kreeg complimenten voor de manier waarop processen in de afgelopen tijd verder zijn geautomatiseerd én de manier waarop het managementsysteem is ingericht. 

Wat betreft informatiebeveiliging (ISO 27001 & NEN 7510) was de auditor gecharmeerd van de manier waarop HPS haar data beveiligt. Door het zelf beheren van een hoogwaardig ingericht server rack in een extern datacenter houdt HPS grip op eigen data. Met hulp van onze business consultant Eden Frunt, die voor HPS optreedt als interim kwaliteitsmanager en security officer, zijn de juiste stappen gemaakt om zorgeloos door de audit heen te komen. 

We kijken terug én blikken vooruit op een goede samenwerking met HPS. 

"Compliant blijven aan drie verschillende normen is een uitdaging. Eden heeft ons werk uit handen genomen en bracht het managementsysteem naar weer een hoger niveau. Dit mooie resultaat mag gevierd worden!", Karel Hermans, algemeen directeur. 

image description

Meer weten over de laatste ontwikkelingen? Neem gerust contact op!