Vacature Software Developer Ruby

image description

Heb jij de drive om complexiteit, simpel te maken?

Help dan onze SAAS-oplossing SmartManSys nog slimmer en toegankelijker te maken voor onze klanten! Door het integreren van vele nieuwe toepassingen en features, zoals riskmanagement, e-learning, enz.

Als je het leuk vindt om in een klein professionele team intensief mee te denken over het gehele traject van Idee t/m Applicatie en je beheers ook nog Ruby en Javascript, neem dan contact met me op voor een verkennend gesprek. 

 • Ben jij gedreven om toegankelijke applicaties te ontwikkelen die echt het verschil maken?
  Dan is het goed dat we je aandacht hebben. Het sterk groeiende consultancybureau Bouw & van de Meerendonk uit Vleuten is namelijk op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: Software Developer. 


  De functie
  Als Software Developer werk je in een klein team professionals aan de verdere doorontwikkeling van ons geïntegreerde managementsysteem SmartManSys. Een SAAS oplossing voor organisaties in het MKB en het grootbedrijf die via certificering hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Met SmartManSys maken we de complexe en soms taaie materie toegankelijk voor alle medewerkers van een organisatie, zodat ze het ook daadwerkelijk gaan gebruiken in hun dagelijkse werk. Uitbreiding en optimalisatie van de functionaliteit en verbetering van de gebruiksvriendelijkheid staan daarbij centraal. Snel kunnen inspelen op klantwensen en het toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen is daarbij van groot belang.

   
  Organisatie
  Bouw en Van de Meerendonk is een gespecialiseerd en professioneel adviesbureau met jarenlange ervaring. Wij werken voor een diversiteit aan klanten binnen de sectoren IT, Telecom, Zakelijke dienstverlening en Zorg. Om de implementatie en het beheer van managementsystemen efficiënter en leuker te maken, hebben we SmartManSys ontwikkeld. Een geïntegreerd managementsysteem dat organisaties via verschillende modules alle ondersteuning biedt om hun managementsysteem snel in te richten en efficiënt te onderhouden. 
   
  Arbeidsvoorwaarden
  Je werkt als Software Developer in een klein team zelfstandig aan de doorontwikkeling van SmartManSys.
  We bieden je goede mogelijkheden voor je verdere professionele ontwikkeling.
  Je ontvangt een marktconform salaris met winstdeling.
  We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  We bieden je een fulltime contract voor met heldere evaluatiemomenten.
   
  Functie eisen
  Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding.
  Je beheerst verschillende talen zoals Ruby, JavaScript (ervaring met front-end is een pre).
  Je voelt je thuis in een organisatie met korte lijnen en groeiambitie.
  Je beheerst Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift
  Je zoekt een brede verantwoordelijkheid; van Idee t/m Applicatie.
  Je bent ondernemend, zelfstandig en flexibel.

image description

Meer weten of solliciteren? Neem dan contact met me op.