Van start bij eerstestap.nl

image description

Eerstestap.nl is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in het vergemakkelijken van het online klantenproces voor organisaties. Met de tool van eerstestap.nl worden onder andere hypotheek- en pensioenaanvragen en -berekeningen toegankelijk voor consumenten. Het bedrijf is aan het groeien en merkt dat het ‘in control’ wil blijven. Daarom heeft eerstestap.nl gekozen om de ISO-normen voor kwaliteit en informatiebeveiliging te implementeren.   

Met begeleiding van consultants van Bouw en Van de Meerendonk gaat eerstestap.nl de ISO-normen implementeren binnen haar organisatie. Bovendien maakt het bedrijf gebruik van SmartManSys, het integrale managementsysteem in de cloud. Zo is eerstestap.nl er zeker van dat de ISO-normeringen niet leiden tot een ‘papieren tijger’, maar bijdragen aan de continuïteit van de organisatie.   

Eerstestap.nl groeit en wordt volwassener. Daar horen weer andere tools bij dan bij een startende organisatie. Daarom hebben we ervoor gekozen om met hulp van een externe partij de interne organisatie handvatten te geven om te kunnen professionaliseren. De samenwerking tussen het jonge team van eerstestap.nl en Bouw en Van de Meerendonk is goed van start gegaan en ik verwacht een soepele en energievolle samenwerking.” - Edwin Riem, managing partner eerstestap.nl -

image description

Meer weten over de laatste ontwikkelingen? Neem gerust contact op!