ISO 27701 certificering

Voldoe aan de ISO 27701 norm. Toon hiermee objectief aan dat de privacy binnen je organisatie op orde is. Wij begeleiding bij de certificering. Samen sparren?
  • 40 business consultants
  • Begeleiding bij certificering
  • Download de infosheet

Vertrouwd door 1.500+ klanten in zorg en informatietechnologie

Jouw doel met de ISO 27701

Inzicht in de inhoud, voordelen en het effect van de ISO 27701 op je klanten en opdrachtgevers. We hebben alle relevante informatie speciaal voor je verzameld in één overzichtelijke factsheet. Inclusief de stappen die je alvast kunt zetten om te voldoen aan deze norm. Een ideale samenvatting.

ISO 27701: toepasbaar voor elke organisatie 

ISO 27701 helpt jouw organisatie als ‘verwerkingsverantwoordelijke’ om huidige en toekomstige klanten, de overheid en verwerkers het vertrouwen te geven dat het onderwerp privacy binnen de organisatie goed geregeld is. En dat de persoonsgegevens beschermd zijn.

Voor grote, middelgrote en kleine organisaties is de ISO 27701 toepasbaar. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag mee.

Download je persoonlijke ISO 27701 checklist

Vul onze uitgebreide ISO 27701 checklist in. Deze checklist is zorgvuldig samengesteld om een grondige evaluatie van jouw privacybeheer en gegevensbeschermingspraktijken te bieden. Na het beantwoorden van een reeks gerichte vragen, ontvang je van ons een gedetailleerd, op maat gemaakt adviesrapport. Dit rapport wordt rechtstreeks naar jouw e-mailadres gestuurd en bevat niet alleen een beoordeling van jouw huidige nalevingsniveau, maar ook praktische aanbevelingen en verbeterpunten om ervoor te zorgen dat jouw organisatie volledig in overeenstemming is met de ISO 27701-standaarden.

Download de ISO 27701 factsheet

ISO 27701: BMGRIP is jouw partner voor privacy-optimalisatie

BMGRIP staat klaar om jou deskundig te ondersteunen bij het optimaliseren van de privacy van jouw organisatie. Ontdek hoe wij je helpen om uitmuntende privacy-standaarden te bereiken, vertrouwen op te bouwen en een voorsprong te krijgen in de digitale markt. Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijke oplossingen.

ISO 27701 : Advies en Ondersteuning

Wij geven organisaties advies over en ondersteuning bij het toepassen van ISO 27701. Neem contact met ons op als je een implementatie overweegt of als je andere vragen hebt rondom informatiebeveiliging. 

Dit doen we bijvoorbeeld:

  • Nulmeting
  • Risicoanalyse
  • Implementatie
  • Begeleiding certificering
  • Onderhoud
  • Interne audit
  • Bewustwordingstraining

Direct hulp

Schakel binnen 24 uur met onze consultants.

Privacy statement - Disclaimer - © 2024 BMGRIP