Slim investeren voor organisatorische veerkracht

BMGRIP biedt professionals "As a Service" met de juiste expertise om jouw organisatie blijvend te beschermen.

Vertrouwd door 1.500+ klanten in zorg en informatietechnologie

Externe expertise ‘in huis’

We bieden gecertificeerde professionals "as a Service" aan, wat jouw organisatie vier belangrijke voordelen oplevert:

  • Schaalbaarheid: Ook als jouw organisatie niet groot genoeg is voor een fulltime professional, biedt het inhuren van externe expertise een schaalbare oplossing.
  • Capaciteit: Tijdelijke capaciteitstekorten kunnen effectief worden overbrugd door externe professionals in te schakelen.
  • Wettelijke compliance: Voor (wettelijk) verplichte rollen die momenteel niet intern beschikbaar zijn, biedt externe expertise een directe oplossing.
  • Onafhankelijke deskundigheid: Het inhuren van externe professionals brengt onafhankelijke expertise met zich mee.

De kracht van BMGRIP-professionals

Bij BMGRIP kun je rekenen op professionals die een significante meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Onze professionals zijn naast goed opgeleid en ervaren, ook gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals ISACA, ISC2, The BCI, IAPP, en PECB.

Met een benadering vanuit onze Smart-filosofie en methodiek richten wij ons op continue verbetering van uw organisatie en strikte naleving van (internationale) normen en wet-en regelgeving. Wat ons onderscheidt, is de nauwe afstemming op jouw verwachtingen, waarbij accenten in samenwerking met jou worden bepaald. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom houden we rekening met het volwassenheidsniveau van uw organisatie.

Wat maakt ons jouw partner?

Met onze pragmatische aanpak creëren we een sterke connectie op de werkvloer. Onze professional fungeert als spin in het web en stuurt activiteiten gestructureerd en planmatig aan. Of het nu om een Functionaris Gegevensbescherming gaat of een Privacy Officer, elk van onze consultants heeft de mogelijkheid om terug te vallen op een team van specialisten en heeft beschikbaarheid buiten reguliere werktijden bij escalaties.

Ons onderscheidend vermogen

Wat ons werk kenmerkt, zijn zes cruciale elementen die zorgen voor effectieve positionering, heldere verantwoordelijkheden en gestroomlijnde communicatie binnen uw organisatie.

Strategische professionals voor jouw organisatie

BMGRIP biedt de volgende professionals "As a Service" aan in de vorm van een abonnement:

(Chief) Information Security Officer ((C)ISO)

(Chief) Privacy Officer (C)(PO)

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

Quality Manager

Interne Auditor (coördinator)

Projectmanager (security, privacy, continuity)

&Niped

&Niped: voortgekomen uit de bundeling van medische professionals, focust op persoonlijke preventie in Ne...

Meer weten?

Ben je je bewust van de cruciale rol van gekwalificeerde professionals bij het proactief aanpakken van bijvoorbeeld cyberdreigingen en privacykwesties? Of wil je graag van gedachten wisselen over hoe we je kunnen helpen bij het vormen van beleid rondom bedrijfscontinuïteit?Versterk je organisatie voor een veilige en succesvolle toekomst. Ontdek wat BMGRIP voor jouw organisatie kan betekenen. Neem contact op.

Adres

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

KvK: 30277648
BTW: NL 8217.37.612.B01

Privacy statement - Disclaimer - © 2024 BMGRIP