Over ons

Bouw en Van de Meerendonk maakt professionele managementsystemen toegankelijk voor het MKB.

image description

Ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen van managementsystemen is ons vak. Al 20 jaar lang. Onze visie is dat we het beheren en verbeteren van managementsystemen radicaal anders moeten organiseren. Niet de normen, maar uw kerntaken zijn ons vertrekpunt. Wij spreken de taal van de ondernemer en helpen u bij het invoeren en beheren van een managementsysteem, alsmede de certificering daarvan. Daarbij zorgen we ervoor dat het managementsysteem toegankelijk is voor uw mensen en dat ze het ook echt gebruiken bij hun dagelijkse werk.

Succesvolle managers en ondernemers verbeteren hun organisatie op een gebalanceerde manier. Met oog voor het juiste evenwicht tussen inhoudelijke structuren en menselijk gedrag. Bouw en Van de Meerendonk biedt deze combinatie aan. Bij de implementatie van integrale managementsystemen besteden wij uitgebreid aandacht aan de bewustwording van uw medewerkers. Zij zijn immers de sleutel tot het succes. Veranderprocessen benaderen we op onze eigen(wijze) manier. Gericht op échte verbetering voor uw organisatie en klanten. Met teams die samen op een plezierige manier een klus klaren. Het resultaat? Aantoonbare kwaliteit voor betere resultaten en tevreden stakeholders. Tastbare resultaten waar we trots op zijn.

Onze business partners

 • image description

  ControlSolutions international

  ControlSolutions International is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van audits voor verschillende certificatieschema’s, waaronder ISAE 3402. ControlSolutions beoordeelt de opzet, het bestaan en de werking van managementsystemen die met ondersteuning van Bouw en Van de Meerendonk zijn beschreven en ingericht. Op die manier krijgen organisaties zekerheid over de beheersing van uitbestede processen. Tevens toetst ControlSolutions met penetratietests en configuratieanalyses of ICT-omgevingen voldoen aan de eisen van de ISO 27001- en/of NEN 7510-norm.

 • image description

  INISI ICT

  Inisi is een ICT-dienstverlener die zich richt op het optimaliseren van de veiligheid en toegankelijkheid van ICT-infrastructuren. Dit doet Inisi door het leveren van consultancy en door (het begeleiden van) implementaties. Inisi is gecertificeerd partner van een aantal toonaangevende organisaties als Cisco, Citrix, VMware en Microsoft. De samenwerking tussen Bouw en Van de Meerendonk en Inisi richt zich op het helpen van organisaties bij het verbeteren van informatiebeveiliging op organisatorisch en technologisch vlak. 

 • image description

  ICTRecht

  ICTRecht verleent gespecialiseerd juridisch advies over ICT, privacy en internet. De gespecialiseerde juristen van ICTRecht hebben unieke gespecialiseerde kennis en langdurige ervaring met onder andere privacy, security, zorg, informatietechnologie, continuïteitsoplossingen, telecommunicatie, cloud, web 2.0 en inkoop. Vanuit hun kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel voorzien zij uiteenlopende opdrachtgevers van deskundig, praktisch en concreet juridisch advies.  

 • image description

  Brand Compliance

  Brand Compliance is een auditbureau dat de betrouwbaarheid van organisaties zichtbaar maakt voor de buitenwereld. Zodat klanten, leveranciers of andere belanghebbenden weten met wie zij te maken hebben. Ze heeft onder meer in samenwerking met experts in gegevensbescherming en informatieveiligheid de certificatiestandaard BC 5701:2018ontwikkeld. De standaard is gebaseerd op de AVG en vertaalt de beginselen naar praktisch implementeerbare procedures en maatregelen. De standaard volgt een managementsysteembenadering.

 • image description

  DNV GL

  DNV GL is een van de grootste certificatie-instellingen wereldwijd. De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt DNV GL organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren. Bijvoorbeeld door het certificeren van managementsystemen informatiebeveiliging of kwaliteit. 

image description
Adres
Middenburcht 136 3452 MT Vleuten Parkeerplaats P1 of P2 E-mail: info@bmgrip.nl
Kantoor Eindhoven
Adres
Flight Forum 40 5657 DB Eindhoven E-mail: info@bmgrip.nl
image description

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag.