SmartManSys redesign gelanceerd

Robin Beiler – Managing Consultant

15 april is het nieuwe design van SmartManSys gelanceerd. SmartManSys, onze cloud based softwareoplossing voor het beheer van online managementsystemen, is in een nieuw jasje gestoken. Een intuïtievere gebruikersinterface en een verbeterde performance van de tool helpen de bewustwording rondom onderwerpen als informatiebeveiliging en privacy bij gebruikers flink te verhogen.

 

Borging én verbetering van de bedrijfsvoering

SmartManSys is een schaalbaar managementsysteem dat door organisaties zelf ingericht, verrijkt en onderhouden kan worden. Het primaire bedrijfsproces staat – door de logische inrichting van de tool – centraal. Aan de hand van slimme sjablonen en branche-specifieke tekstblokken, kunt u snel en dus effectief een bondig managementsysteem opzetten en onderhouden.

Optimaal gebruiksgemak met SmartManSys

Door samen te werken met specialisten op het gebied van user experience is de nieuwe user interface veel gemakkelijker ingericht. Hiermee is de gebruiksvriendelijkheid van de tool enorm toegenomen. Dit bevordert het bewustwordingsniveau van uw medewerkers ook enorm.

 

Online managementsysteem

Robin Beiler, Managing Consultant bij BMGRIP: “we zien de afgelopen jaren een sterk toenemende digitaliseringsvraag vanuit organisaties, die informatiebeveiliging en privacy integraal in hun bedrijfsvoering willen borgen’’. Robin ziet daarnaast dat de bewustwording rondom informatiebeveiliging en privacy binnen organisaties flink toeneemt op het moment dat gekozen wordt voor de digitale tool SmartManSys.

 

Ontdek het zelf

SmartManSys maakt het beheer van managementsystemen eenvoudiger en kwalitatief beter. Alle documenten, processen, beleidsstukken en acties logisch en gestructureerd in één online omgeving. Eenvoudig toegankelijk voor alle betrokkenen binnen en buiten uw organisatie. Bezoek de website en ontdek SmartManSys, vraag hier een demo aan.

 

Over BMGRIP en SmartManSys

SmartManSys en BMGRIP zijn onlosmakelijk verbonden. BMGRIP is een snelgroeiende adviesorganisatie die haar klanten helpt met het duurzaam verbeteren van de bedrijfsvoering. Met haar eigen methodiek adviseert en ondersteunt BMGRIP haar klanten bij het integraal verbeteren en borgen van informatiebeveiliging, privacy en business continuity. Centraal hierbij staat het primaire proces van organisaties. Als leidraad gebruikt BMGRIP internationaal erkende normen, zoals de ISO 27001 of NEN 7510.

Blog geschreven door Robin Beiler, Managing Consultant
Deel dit bericht:

ISO 27001 & Annex A

ISO 27001 Annex A bevat 93 beheersmaatregelen voor informatiebeveiliging, onderverdeeld in organisatorische, mensgerichte, fysieke en technologische m...

Klaar om je security, privacy en continuity
binnen jouw organisatie te verbeteren?

Privacy statement - Disclaimer - © 2024 BMGRIP